• strict warning: Only variables should be assigned by reference in /home/gezondev/public_html/sites/all/modules/links/links_related.module on line 197.
  • strict warning: Only variables should be assigned by reference in /home/gezondev/public_html/sites/all/modules/links/links_related.module on line 433.
  • strict warning: Only variables should be assigned by reference in /home/gezondev/public_html/sites/all/modules/links/links.inc on line 1450.
  • strict warning: Only variables should be assigned by reference in /home/gezondev/public_html/sites/all/modules/links/links.inc on line 1450.

Disclaimer

De volledige inhoud van deze website is eigendom van de Boehringer Ingelheim bedrijvengroep en wordt door copyright beschermd.De documenten en de bijbehorende grafische afbeeldingen die op de server gepubliceerd werden, kunnen technische onnauwkeurigheden of typefouten bevatten. De informatie op deze website wordt op regelmatige tijdstippen gecontroleerd en bijgewerkt.

De Boehringer Ingelheim bedrijvengroep en/of zijn respectievelijke leveranciers mogen op elk moment verbeteringen en/of wijzigingen aanbrengen aan de producten en/of programma’s van deze site.

Links naar websites van derden : De website van SCS Boehringer Ingelheim Comm.V kan links naar websites van derden bevatten. Deze gelinkte websites worden niet beheerd door SCS Boehringer Ingelheim Comm.V. Geen enkele entiteit van de Boehringer Ingelheim bedrijvengroep kan verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud, de links, veranderingen en updates in deze gelinkte sites. Geen enkele entiteit van de Boehringer Ingelheim bedrijvengroep kan evenmin verantwoordelijk gesteld worden voor de webcasting of enige andere vorm van transmissie, ontvangen van een gekoppelde website. Deze links worden enkel aangeboden voor het gebruiksgemak en de toevoeging van een link wil niet zeggen dat de Boehringer Ingelheim bedrijvengroep de betreffende website ondersteunt.

Uw gebruik van de website mag geregistreerd worden. Het staat de Boehringer Ingelheim bedrijvengroep vrij om deze informatie te gebruiken voor evaluaties en statistieken, om een ononderbroken dienstverlening te waarborgen en om haar websites te verbeteren. Wij verzoeken u om geen gebruik te maken van deze dienst als u het niet eens bent met dit beleid. Alle rechten die hierin niet expliciet verleend worden, zijn voorbehouden.