• strict warning: Only variables should be assigned by reference in /home/gezondev/public_html/sites/all/modules/links/links_related.module on line 197.
  • strict warning: Only variables should be assigned by reference in /home/gezondev/public_html/sites/all/modules/links/links_related.module on line 433.
  • strict warning: Only variables should be assigned by reference in /home/gezondev/public_html/sites/all/modules/links/links.inc on line 1450.
  • strict warning: Only variables should be assigned by reference in /home/gezondev/public_html/sites/all/modules/links/links.inc on line 1450.

Preventiekaart zeugen en gelten

In het kader van onze service aan dierenartsen en varkenshouders hebben wij een "Preventiekaart zeugen en gelten" ontwikkeld. Deze kaart geeft een overzicht van alle preventieve behandelingen die vanaf de geboorte van de toekomstige fokvarkens tot en met hun productieve leven als zeug kunnen gegeven worden. Daarbij wordt er een onderscheid gemaakt tussen behandelingen die algemeen aanbevolen zijn en behandelingen die enkel aanbevolen zijn indien een aandoening een bedrijfsprobleem vormt.
De bedrijfsdierenarts is de juiste persoon om te bepalen welke preventieve behandelingen op een specifiek bedrijf aangewezen zijn. Daarom is zowel op de "Preventiekaart zeugen" als op de "Preventiekaart gelten" (welke op de achterzijde van de "Preventiekaart zeugen" terug te vinden is) ruimte voorzien waarop de bedrijfsdierenarts een advies kan formuleren op maat van het bedrijf.

U kunt deze preventiekaart verkijgen via de bedrijfsdierenarts of door ons een e-mail te sturen: "contact"